Allmäna försäljningsvillkor

Om företaget :

AD TYRES INTERNATIONAL SLU
Carrer Bonaventura Armengol num 10
AD500 Andorra la Vella
ANDORRA

VAT SE502078002801
Share capital : 1.000.000 EUR
Kontakta oss

 1. Online erbjudande Internet Maxi Tyre.
 2. Ansökan.
 3. Ändamål och användningsavtal.
 4. Straff och tillträdesförbud.
 5. Betalningsvillkor.
 6. ångerrätt och leverans.
 7. Pris.

1 / Online erbjudande Internet Maxi Tyre.

Maxi Tyre är en online plattform för professionella däckförsäljare, tillverkare, grossister och Maxi Tyre egna lager. Bolaget ansvarar för ett korrekt genomförande av köpeavtalet.

2/ Ansökan.

 1. Plattformen är för proffs på däck. För att kunna använda Maxi Tyre, måste man bevisa att man driver ett företag inom branschen.
 2. Plattformen är gratis, det finns ingen månadsavgift för att använda den.
 3. En bekräftelse skickas per mejl för varje ansökan, nekad eller godkänd.

3/ Ändamål och användningsavtal.

AD TYRES INTERNATIONAL SLU kan inte hållas ansvarig för skada eller besvär för användaren i händelse av ett systemfel: onåbar plattform på grund av ett serverfel.

Användaren är helt ansvarig för sina inloggningsuppgifter. AD TYRES INTERNATIONAL SLU tar inte ansvar för risken för bedrägerier om användaren är skyldig för att sina inloggningsuppgifter användes av någon annan.

Användaren ska lämna sina konto- och kortuppgifter.

Användaren informeras om att priserna på Maxi Tyre förändras i realtid. Användaren ska själv ta ansvar om priserna har gått upp eller ner, eller om produkten är utsåld efter att han skickat offert till sina kunder.

4/ Straff och tillträdesförbud.

Följande beteenden orsakar ett permanent tillträdesförbud till Maxi Däck plattformen :

 • Att grossister eller tillverkare ska utföra uppsökande försäljning hos kunder vars kontakt hittades på Maxi Tyre gränssnittet.
 • Om en obetald räkning inte betalas inom 15 dagar.
 • Att man lämnar över sitt konto till en annan användare utan tidigare överenskommelse.
 • Om man utför illojal konkurrens mot Maxi Tyre. Till exempel, om man försöker sälja till kunder vars uppgifter man fått genom Maxi Tyre.

5/ Betalningsvillkor.

 • Bankkort, behandlingen tar 1 dag.
 • debitering, behandlingen tar 7 dagar.

Betalning med kreditkort:

Säljaren accepterar endast betalning med Visa-, Mastercard- eller Maestro-kreditkort.

Säker onlinebetalning med kreditkort görs av en betalningsleverantör.

Alla faser av betalning med kreditkort är föremål för betalningssystem HIPAY / BRAINTREE / CHECKOUT, som är helt krypterat och skyddat. Protokollet som används är SSL kopplat till bankbank (3D-säker protokoll).

Detta innebär att informationen relaterad till beställningen och kreditkortets nummer inte cirkulerar tydligt på Internet. Kreditkortsnumret skrivs inte ut på papper, faktura, faktura eller annan notering.

Säljaren känner inte till kortnummer. HIPAY / BRAINTREE / CHECKOUT behåller inte kortnumren efter att ha skickat betalningstransaktionen till köpmännens bank. Således har ingen person, varken på datoriserat sätt eller i tryckt format, tillgång till detaljerna om köparens kreditkort. Risken för att bli hackat på sitt kreditkortsnummer under ett köp på säljarens webbplatser med HIPAY / BRAINTREE / CHECKOUT är nästan noll.

Professionals kan också använda GoCardless automatisk debiteringssystem (gocardless.com) som valts av säljaren. Detta system är helt krypterat.

Kunden erkänner och accepterar utan förbehåll att säljarens ansvar inte kan åkomma på grund av ett säkerhetsbrott mot ovannämnda betalningssystem, som är under deras leverantörs ensamma ansvar.

Vid betalning med kreditkort debiteras transaktionen omedelbart från betalningen av kunden. Åtagandet att betala med kort är oåterkalleligt. Genom att tillhandahålla sina bankuppgifter vid tidpunkten för försäljningen, tillåter kunden säljaren att debitera sitt kort det belopp som motsvarar det angivna priset. Kunden bekräftar att han är den lagliga ägaren av det kort som ska debiteras och att han har rätt att använda det. Vid fel eller omöjligt att debitera kortet avbryts beställningen omedelbart.

Verksamheten relaterad till distansförsäljningskontraktet hålls av AD TYRES INTERNATIONAL EU belägen Nivå 3 Suite nr 2407, Tower Business Center, Tower Street Swatar, BIRKIRKARA BKR 4013, MALTA - företagets registreringsnummer OC 1277.

6/ ångerrätt och leverans.

 • Användaren har 14 dagar på sig för att utöva sin ångerrätt. Detta ska ske genom att han öppnar ett ärende på gränssnittet « ärenden » på sitt konto.
 • I fall kunden ångrar sig inom tidsfristen, ska han stå för returkostnaderna om AD TYRES INTERNATIONAL SLU inte kan hållas ansvarig.
 • Användaren måste se till att leveransadressen stämmer. Om leveransen inte kan ske på den angivna adressen , kommer AD TYRES INTERNATIONAL SLU att dra av returkostnaderna från återbetalningen.
 • Användaren ansvarar för varukontrollerna vid leverans. Om inget fel nämns vid leverans, kommer vi att utgå från att varorna stämde med beställningen och var i perfekt skick.
 • Maxi Tyre inköpspriser uppdateras i realtid.
 • Maxi Tyre visar priser på e-handelssajter endast för information och kan inte hållas ansvarig för uppdateringsbrister eller fel.
 • Priserna för över två stycken produkter inkluderar fraktskostnader.

8/ Tillämplig lag och jurisdiktion

De nuvarande Allmänna Försäljningsvillkoren och avtalet mellan AD TYRES INTERNATIONAL SLU och Kunden regleras av Andorrans lag.

AD TYRES INTERNATIONAL SLU kommer ändå att söka en vänlig lösning innan några rättsliga åtgärder vidtas.