Integritetspolicy

  1. Allmänna principer
  2. Vad är definitionen av aktiverade termer?
  3. En stadga för vad?
  4. För vilka rättsliga motiveringar samlas in och används dina uppgifter av AD Tyres?
  5. Vilka data samlas in?
  6. Hur används dina data?
  7. Hur länge lagras dina data?
  8. Vem delar du dina data med?
  9. Överförs dina uppgifter utanför Europeiska unionen?
  10. Hur skyddas dina data?
  11. Vilka är dina rättigheter?
  12. Hur samlar AD Tyres in data för minderåriga?
  13. Vad sägs om kakor och liknande spårningsteknologier?
  14. Vissa ytterligare element på sociala nätverk
  15. Några fler element om geolocation
  16. Vad är konsekvenserna av att aktivera en extern länk
  17. Hur får du meddelande om ändringar i stadgan?
  18. Hur kontaktar vi oss?

1. Allmänna principer

Företaget AD Tyres International SLU, företag av Andorransk lag av form societat limitada unipersonal kapital på 1 000 000 euro, registrerat i Andorras handels- och företagsregister under numret 16.339, med huvudkontor på Carrer Bonaventura Armengol Num. 10, Edifici Monclar, Block Num. 1, Despatx Num. 111-112, ANDORRA LA VELLA (Furstendömet Andorra), e-post: cm (a) adtyre.com, telefon: +376 810 888, (nedan " AD Tyres ") som utför en e-handelsaktivitet som erbjuds via webbplatsen https://www.maxityre.se (nedan Webbplats ) försäljning av däck och relaterade produkter .

Som en del av denna aktivitet samlar AD Tyres online eller via telefonuppgifter tillåta identifiera direkt eller indirekt kunder, användare av webbplatsen eller någon tredje part (Hädan otydligt " Berörda människor " eller " Du ") och att genomföra en behandling av dessa Data.

AD Tyres lägger stor vikt vid att bearbetningen av dessa uppgifter överensstämmer med lagstiftningen i vigör och i synnerhet Andorransk lag 15/2003 av den 18 december 2003 kvalificerade som skydd av personuppgifter och till Europaparlamentets och rådets förordning (EU) 2016/679 av den 27 april 2016 (nedan kallad RGPD ).

Du informeras om att Europeiska kommissionen genom beslut av den 19 oktober 2010 har förklarat att Andorra är det anses ge en adekvat skyddsnivå för de personuppgifter som överförts till lämna av Europeiska unionen.

I enlighet med artikel 27 i RGPD har AD Tyres utsett en representant i Europeiska unionen, den Företag AD TYRES INTERNATIONAL EU - Företagsnummer OC 1277 - Nivå 3 (Suite No. 2407) Tower Business Center, Tower Street, Swatar, BIRKIRKARA BKR 4013, MALTA.

Du uppmanas att noggrant läsa denna sekretesspolicy (nedan stadgan ") och notera dess innehåll.

2. Vad är definitionen av aktiverade termer?

Ord eller fraser som börjar med en stor bokstav har den definition som anges nedan.

AD Tyres
betyder det företag som identifieras i första stycket i Artikel 1 .
Charter
har den definition som avses i artikel 1 .
Klientkonto
är det konto som varje kund kan skapa från sidan https://www.maxityre.se/create-account.
Allmänna försäljningsvillkor
betyder de allmänna försäljningsvillkoren för AD Tyres tillgängliga på adressen https://www.maxityre.se/general-terms.
Data
betyder all personlig information som betyder all information rapporterar till en identifierad eller identifierbar fysisk person med förståelse för att personen är identifierbar, direkt eller indirekt, särskilt med hänvisning till en identifierare, t.ex. en namn, ett identifikationsnummer, platsdata, en online-identifierare eller på en eller flera specifika element specifika för dess fysiska, fysiologiska, genetiska, psykiska, ekonomiska, kulturella eller sociala.
Bankdata
har den definition som avses i artikel 5 .
Beställningsdata
har den definition som avses i artikel 5 .
Geolocation data
har den definition som avses i artikel 5 .
Navigationsdata
har den definition som avses i artikel 5 .
Data från tredje part
har den definition som avses i artikel 5 .
Service Editor Data
har den definition som avses i artikel 5 .
Data från tredje part
har den definition som avses i artikel 5 .
Person (er) Berörd
har den definition som avses i artikel 1 .
Produkt (er)
avser de pneumatiska eller tillhörande produkterna (fälgar, kedjor osv ...) som föreslås för rea av AD Tyres på webbplatsen.
RGDP
har den definition som avses i artikel 1 .
Webbplats
har den definition som avses i artikel 1 .
Behandling (er)
hänvisar till alla operationer eller uppsättningar som utförs eller inte använder automatiserade processer och tillämpas på data, såsom insamling, registrering, organisation, strukturering, bevarande, anpassning eller modifiering, extraktion, konsultation, användning, kommunikation genom överföring, spridning eller någon annan form av bestämmelse försoning eller samtrafik, begränsning, radering eller förstörelse.
Du
har den definition som avses i artikel 1 .

3. En stadga för vad man ska göra?

Den här stadgan står till ditt förfogande under insamlingen av dina uppgifter för att säkerställa en fullständig Insyn i din databehandling av AD Tyres genom tillhandahållande av en Information kortfattad, lättillgänglig, lätt att förstå och formulerad i tydliga och enkla termer.

Om någon av informationen inte är tillräckligt tydlig inbjuder vi dig till kontakta när det passar dig antingen genom att skicka ett e-postmeddelande till adressen cm (a) adtyre.com eller via tillgängligt kontaktformulär här .

Stadgan gäller dina uppgifter som samlas in och behandlas av AD Tyres i följande aktiviteter och som AD Tyres är Processing Manager:

  • Din användning av webbplatsen, inklusive enkel navigering på den;
  • skapandet och användningen av ditt klientkonto via webbplatsen;
  • köp av produkter som erbjuds av AD Tyres via webbplatsen; eller
  • all kontakt med kundtjänsten.

Denna stadga gäller inte någon annan databehandling som utförs i något annat sammanhang än att beskrivet ovan.

Stadgan gäller inte någon annan databehandling som AD Tyres inte är ansvarig för av Behandling.

4. För vilken juridisk motivering Insamlas och används dina uppgifter av AD Tyres?

AD Tyres gör det till en ära att samla in och bearbeta dina data endast på grundval av en av följande rättsliga motiveringar:

  • Ditt samtycke : Detta är en tydlig positiv handling från dig, som du visar av fritt, specifikt, upplyst och entydigt sätt Ditt samtycke till behandlingen av dina data;
  • Genomförande av kontrakt : detta är insamling och behandling av dina uppgifter som krävs för genomförandet av försäljningsavtalet mellan dig och AD Tyres eller förkontraktsmässiga åtgärder som tillhandahålls ditt begäran (varje begäran från dig före beställningen och gjord för den senare);
  • Ett legitimt intresse : detta är insamlingen och behandlingen av dina uppgifter för intressen legitima rättigheter som eftersträvas av AD Tyres eller av en tredje part (t.ex. prospektering, bedrägeribekämpning etc.), mindre dina intressen eller grundläggande friheter och rättigheter som skulle kräva skydd från dina Data (t.ex. integritet eller entreprenörsfrihet);
  • En juridisk skyldighet : detta är insamlingen och behandlingen av dina uppgifter som påförs AD Tyres av någon rättslig eller reglerande bestämmelse eller rättslig eller administrativ enhet (t.ex. skyldigheter som åläggs av det land där du vill besöka).

5. Vilka data samlas in?

Data som samlas in på uttrycklig begäran av AD Tyres

AD Tyres Du uttryckligen begär att samla in dina data vid olika tidpunkter och särskilt när av

  • användningen av sajten, inklusive enkel navigering på webbplatsen;
  • slutförandet av en beställning på sajten;
  • skapandet av ett klientkonto på webbplatsen; eller
  • all kommunikation med kundservicen.

När du gör beställningen på uppdrag av en tredje part på webbplatsen, samtycker du till att kommunicera och till för att garantera samtycke till denna integritetspolicy av de tillhandahållna uppgifterna.

Dessa insamlade data (nedan Beställningsdata ) består av:

  • Ditt namn;
  • Ditt namn;
  • Ditt födelsedatum;
  • Din postadress;
  • Din e-postadress;
  • Ditt telefonnummer;
  • Ditt land;
  • Ditt momsnummer inom gemenskapen.

Betalningsvillkor, dessa uppgifter samlas in på vår uttryckliga begäran (nedan " Data) Bankering ") består av ditt kreditkortsnummer, utgångsdatumet och CVC (eller kryptogram) på kartans baksida).

Vi använder GoCardless för att hantera dina uttag. Mer information om hur GoCardless hanterar dina personliga uppgifter och dataskyddsrättigheter, inklusive din rätt till objekt, finns: här .

Vissa beställningsdata (förnamn, efternamn, adress, telefonnummer, land, e-postadress) och Bankdata förutsätter ingåendet av kontraktet med AD Tyres. Följaktligen avhåller sig alla röster från Din del av dessa data kommer att hindra dig från att slutföra din beställning.

Data som samlas in automatiskt av AD Tyres

AD Tyres samlas in, särskilt under din navigering på webbplatsen, en del av dina data från automatiskt via din enhet (dator, surfplatta, mobiltelefon etc.). dessa uppgifter kan samlas in även om det inte finns någon beställning.

Dessa data (nedan " Tekniska data ") består av:

  • Din IP-adress (det identifieringsnummer som tilldelats din enhet som en del av anslutningen till Internet);
  • Din MAC-adress (fysiskt identifikationsnummer lagrat på ditt nätverkskort eller nätverksgränssnitt);
  • Ditt IMEI-nummer (mobilidentifieringsnummer);
  • Enhetens operativsystem (Microsoft Windows, Mac OS X, Android, iOS osv.);
  • Din mobiloperatör;
  • Din Internetleverantör;
  • webbläsaren du använder (Internet Explorer, Google Chrome, Firefox, etc.); eller igen
  • den tidszon som används av din enhet.

Data som samlas in automatiskt via din enhet består också av data om Din navigering (nedan Navigationsdata ) såsom:

  • sidorna du har besökt;
  • datumet för ditt besök;
  • den tid som spenderades på varje besökta sida;
  • länkarna du har aktiverat;
  • de erbjudanden du har visat;
  • de produkter du sökte efter;
  • kommandona du har gjort; eller igen
  • Dina konsumtionsvanor för produkterna.

Slutligen kan data som samlas in automatiskt via din enhet fortfarande bestå av dina data. Geolocation-data (nedan " Geolocation Data ") när din enhet och / eller Din webbläsare är inställd på detta.

Data som överförs av sociala nätverk eller andra tjänsteförlag i samhället Information

AD Tyres kan så småningom ta emot dina data genom en överföring gjord av utgivaren av en sociala nätverk (Facebook, Twitter, etc.) eller andra utgivare av informationssamhällets tjänster särskilt när:

  • Din navigering på det utrymme som ägnas åt AD Tyres eller webbplatsen i ett visst socialt nätverk;
  • Din användning av funktioner på webbplatsen, vilka funktioner skulle vara länkade till ett socialt nätverk eller till en annan tjänst i informationssamhället;
  • skapandet av din konto-klient om du väljer att registrera dig genom en överföring av din Data från ett socialt nätverk (inklusive Facebook) eller en tjänsteförlag för företaget av information (inklusive Google).

Dessa data samlas in av AD Tyres via sociala nätverk eller andra tjänsteleverantörer av informationssamhället (nedan kallat Service Publisher Data ') består huvudsakligen av :

  • Dina beställningsdata samlas in av den relevanta tjänstepublicenten (inklusive fotografier av Du); eller
  • Tekniska data eller navigationsdata som samlats in av den relevanta tjänstepublicenten.

Om du vill begränsa insamlingen av dessa data uppmanas du att kontakta utgivare den berörda tjänsten och / eller ändra sekretessinställningarna för ditt konto som är kopplat till detta tjänst.

Data från tredje part

AD Tyres kan behöva samla in dina data genom tredje parter som AD Tyres med upprätthåller juridiska och / eller ekonomiska förhållanden inklusive:

  • anslutna företag;
  • affärspartners; eller igen
  • andra oberoende källor.

Dessa data (nedan kallad " tredjepartsdata ") består i synnerhet av identifieringsuppgifter eller relaterat till användningen av en produkt eller tjänst som föreslagits av tredje part i fråga, vilken Data har varit samlas in och behandlas av den berörda tredje parten.

6. Hur används dina data?

Tabellen nedan visar de viktigaste egenskaperna för de behandlingar som görs av AD Tyres om dina data.

För mer information om syftena eller uppgifterna i fråga, bjuder AD Tyres dig att kontakta den kundservice, när det passar dig, antingen genom att skicka ett e-postmeddelande till adressen cm (a) adtyre.com eller av vinkel tillgängligt kontaktformulär här .

BehandlingsnamnSyfteRättslig motiveringBerörda data
beställa
  • Svara på alla dina förfrågningar om att göra en beställning
  • Ta hänsyn till och utför din beställning
kontrakt
  • Beställningsdata
transaktion
  • Kör din betalningsorder
  • Hantera avvisa banktransaktioner
kontrakt
  • Bankdata
Fordringar på betalningar
  • Hantera eventuella anspråk från korthållaren som användes under betalning av beställningen
kontrakt
  • Bankdata (exklusive VVS)
Kundservice
  • Hantera dina klagomål
  • Meddela ändringen av stadgan eller de allmänna försäljningsvillkoren
  • Hantera kundrelationen (förfrågningar, kommentarer och förslag) efter en beställning
  • Hantera återbetalningar
kontrakt
  • Beställningsdata
  • Bankdata (exklusive VVS)
kundkonto
  • Underlätta dina efterföljande beställningar genom att undvika nya element redan kommuniceras till AD Tyres
samtycke
  • Beställningsdata
  • Bankdata (exklusive VVS)
nyhetsbrev
  • Kör ditt prenumeration på vårt nyhetsbrev
samtycke
  • Beställningsdata (e-postadress)
AD Tyres kommersiella erbjudanden
  • Genomföra direkta marknadsföringskampanjer på AD Tyresprodukter
Legitimt intresse (1)
  • Beställningsdata
  • Tekniska data
  • Navigationsdata
  • Service Publisher Service
  • Uppgifter från tredje part
Riktad annonsering
  • Anpassa våra reklammeddelanden till dina behov och vanor, särskilt på webbplatsen
Samtycke (kakor)
  • Tekniska data
  • Navigationsdata
Användarupplevelse
  • Anpassa din webbplatsupplevelse enligt dina behov och vanor
  • Accelerera din navigering på webbplatsen
Samtycke (kakor)
  • Tekniska data
  • Navigationsdata
Geolocation
  • Förser dig med ett sökverktyg för närmaste monteringsstationer till din ställning
samtycke
  • Geolokaliseringsdata
statistik
  • Utför och analysera statistiska studier
Legitimt intresse (2) och samtycke (cookie)
  • Beställningsdata
  • Tekniska data
  • Navigationsdata
kvalitet
  • Analysera de tekniska problemen som uppstått genom användningen av sajten
  • Upptäck avvikelser i informationssystemet
Berättigat intresse (3)
  • Tekniska data
  • Navigationsdata
bedrägeri
  • Upptäck förfalskning och teknisk bedrägeri
Berättigat intresse (4)
  • Beställningsdata
  • Tekniska data
  • Navigationsdata

(1) Det berättigade intresset är det som avses i RGPD skäl (47) med uppgift om: " Behandling personuppgifter för prospekteringsändamål kan betraktas som gjorda för syftet med svara på ett legitimt intresse ". Detta legitima intresse inkluderar att upprätthålla en relation regelbundna affärer med dig.

(2) AD Tyress legitima intresse är att kunna självutvärdera och förbättra genom det statistiska verktyget.

(3) AD Tyress legitima intresse är att säkerställa kvaliteten på dess tjänster.

(4) AD Tyress legitima intresse är att förhindra bedrägeri.

7. Hur länge lagras dina data?

AD Tyres gör det möjligt att hålla dina data i ett formulär som gör det möjligt att identifiera dig för en längd som inte överstiger den som är nödvändig för de syften som de behandlas för.

Tabellen nedan visar lagringsperioderna för varje typ av data enligt Behandling för vilken de används.

dataBehandlingHållbarhet i aktiv databas (1)Hållbarhet i mellanarkiv (2)
Beställ databeställa5 år från den sista beställningenn / a
Kundservice5 år från den sista beställningenn / a
kundkonto5 år från den senaste inloggningen till klientkonto
eller
Till dess att samtycke återkallas om det inträffade tidigare
n / a
nyhetsbrevTills du säger upp prenumerationenn / a
AD Tyres kommersiella erbjudanden2 år från den sista beställningenn / a
statistik5 år från den sista beställningen10 år från insamlingen av de berörda uppgifterna
bedrägerin / a10 år från insamlingen av de berörda uppgifterna
Bankdata
(exklusive VVS)
transaktionFram till full betalning av beställningenn / a
Fordringar på betalningarn / a13 månader från debiteringsdatum
eller
15 månader vid uppskjuten betalning
KundserviceFram till utgången av den period som AD Tyres åtar sig att återbetala en beställning (inklusive uttagsperiod eller avbokningsperiod för beställningen)n / a
kundkonto5 år från den senaste inloggningen till klientkonto
eller
Fram till återkallande av samtycke om det inträffar före
eller
Till dess att giltigheten av bankdata löper ut om de inträffar tidigare
n / a
Tekniska dataAD Tyres Kommersiellt erbjudande13 månader från insamling av cookien / a
Riktade annonser
Användarupplevelse
kvalitet
statistik
bedrägerin / a13 månader från insamling av cookie
NavigationsdataAD Tyres Kommersiellt erbjudande13 månader från insamling av cookien / a
Riktade annonser
Användarupplevelse
kvalitet
statistik
bedrägerin / a13 månader från insamling av cookie
GeolokationsdataGeolocationDen tid som krävs för att ange den närmaste monteringsstationenn / a
Service Publisher ServiceAD Tyres kommersiella erbjudanden2 år från samlingenn / a
TredjepartsdataAD Tyres kommersiella erbjudanden2 år från samlingenn / a

(1) Aktiv databasskydd består av bevarande av de berörda uppgifterna i basis används för syftet med den berörda behandlingen.

(2) Mellanarkivering är bevarandet av data under förhållanden tillgång begränsad (i) i en specifik arkivdatabas separat från den aktiva databasen, med åtkomst begränsad endast för dem som har intresse av att veta på grund av deras funktion, (ii) i basen aktiv, förutsatt att de arkiverade data isoleras genom logisk separering (hantering av tillgångsrättigheter och rättigheter) för att göra dem otillgängliga för personer som inte har det mer av intresse för att hantera dem.

8. Vem delas dina data med?

AD Tyres kan dela vissa av dina uppgifter med andra enheter som anges nedan. I allt den I detta fall delar AD Tyres endast dessa uppgifter inom gränsen för vad som är absolut nödvändigt för att säkerställa eller syftena med att bearbeta dina data med AD Tyres eller för att säkerställa det exakta syftet (er) och legitima adresser definierade av denna mottagare.

Underleverantörer av AD Tyres

AD Tyres måste dela en del av dina data med sina underleverantörer, som handlar särskilt i ramverket för leverans av sina produkter. Att dela dina data med dessa enheter krävs för att utförandet av din beställning. AD Tyres delar bara uppgifterna som är absolut nödvändiga för genomförandet av den uppdrag som anförtrotts sina underleverantörer efter att ha kontraktligt garanterat sina åtaganden också högre än de som tas i denna policy för att skydda dina data.

Enheter i gruppen som AD Tyres tillhör

AD Tyres kommer att dela en del av dina data med andra enheter i den grupp som AD Tyres till tillhör särskilt för att lära känna dig bättre. Dessa andra enheter är föremål för åtaganden som liknar dem av AD Tyres för att skydda dina data.

Utgivare från tredje part

AD Tyres kommer att dela en del av dina data med utgivare av tredjepartstjänster som används i ram av leveransen av produkter av AD Tyres via webbplatsen (utgivare av sociala nätverk, företagets tjänster av information, värd etc.). Att dela dina data med dessa redaktörer krävs för drift berörda tredje parts tjänster. AD Tyres delar bara uppgifterna strikt nödvändiga för användning av dessa tjänster från tredje part. AD Tyres inbjuder dig att granska sekretesspolicyn för var och en av dessa förlag.

Exceptionella fall

AD Tyres kan behöva dela dina data exceptionellt i följande fall: (i) i i samband med en fusion, ett förvärv av hela eller delar av AD Tyres, en överlåtelse av tillgångar eller något annat liknande operation, (ii) när en sådan uppdelning införs genom lag, en förordning, en rättslig myndighet eller behörig administrativ myndighet; eller (iii) för att skydda en persons rättigheter och / eller säkerhet, för att förhindra eller av vidta åtgärder om olaglig eller påstådd olaglig verksamhet eller för att försvara rättigheter, äganderätt och säkerhet på AD Tyres webbplats; (iv) för att utföra och garantera de åtaganden som gjorts av AD Tyres i ditt intresse i samband med denna stadga.

9. Överförs dina uppgifter utanför Europeiska unionen?

Dina data behandlas och lagras huvudsakligen på furstendömet Andorras territorium där det är etablerade AD Tyres, vilket territorium ligger utanför Europeiska unionen.

Genom beslut av den 19 oktober 2010 förklarade Europeiska kommissionen att Andorra betraktas som säkerställa en adekvat skyddsnivå för personuppgifter som överförs från unionen Europa.

AD Tyres kan inte utesluta att dina data överförs till andra territorier utanför Union Europeiska unionen (EU) och Europeiska ekonomiska samarbetsområdet (EES), särskilt i territorier där graden av skydd av personuppgifter är mindre än i Europeiska unionen.

I det senare fallet åtar sig AD Tyres att verifiera förekomsten av åtgärder eller vidta åtgärder tillräcklig för att säkerställa en tillfredsställande skyddsnivå för dina data, till exempel:

  • ett beslut om tillräcklighet av Europeiska kommissionen i det berörda landet;
  • Europeiska kommissionens standardavtalsklausuler eller standardkontraktsklausuler antagna av a tillsynsmyndighet, som mottagaren underkastar sig;
  • interna affärsregler;
  • en godkänd uppförandekod eller en godkänd certifieringsmekanism (inklusive åtagandet bindning och kan genomföras av mottagaren utanför EU för att tillämpa lämpliga skyddsåtgärder);
  • ett administrativt arrangemang eller en rättsligt bindande och verkställbar text som tas för att möjliggöra samarbete mellan myndigheter.

10. Hur är dina data skyddade?

AD Tyres har infört fysiska, tekniska, administrativa och organisatoriska säkerhetsåtgärder anpassad för att skydda dina data mot all åtkomst, användning, förlust, oavsiktlig förstörelse, skador, flyg eller obehörig eller olaglig spridning av sådana data.

Trots sina fortsatta ansträngningar kan AD Tyres inte åta sig att garantera ett resultat när det gäller din säkerhet. Data och inbjuder dig att rapportera alla ovan nämnda svårigheter som du känner till.

För att göra detta kan du kontakta kundservice, när det är enkelt, antingen genom att skicka ett e-postmeddelande till adress cm (a) adtyre.com antingen via det tillgängliga kontaktformuläret här .

Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA, sekretesspolicyn och användarvillkor gäller för den här tjänsten.

11. Vilka är dina rättigheter?

I enlighet med gällande lagstiftning har du rättigheterna nedan angående din uppgifter

  • rätten att få åtkomst till dina data : detta är möjligheten för dig att få AD Tyres en kopia av dina data som behandlats av AD Tyres samt de väsentliga funktionerna i deras Bearbetning (syften, datakategorier, mottagare, hållbarhet, dina rättigheter om Uppgifter, rätten att lämna in ett klagomål till en tillsynsmyndighet och i förekommande fall den källa för datainsamling och förekomsten av automatiserat beslut på grundval av dessa Data);
  • rätten att korrigera dina data : detta är möjligheten för dig att få från AD Tyres korrigering, så snart som möjligt, av dina data som skulle vara felaktiga eller beaktar syftet med behandlingen, ofullständig;
  • rätten att radera dina data : detta är möjligheten för dig att få från AD Tyres radering, så snart som möjligt, av dina data av ett av skälen följande:
    1. Dessa data är inte längre nödvändiga med tanke på de syften som de var för insamlade eller på annat sätt behandlade;
    2. Du drar tillbaka ditt samtycke som behandlingen av dessa data bygger på det det finns ingen annan rättslig grund för denna behandling;
    3. Du gör invändningar mot bearbetningen av dessa data under de villkor som anges nedan om din rätt att invända;
    4. Uppgifterna har behandlats olagligt;
    5. Uppgifter måste raderas för att uppfylla en juridisk skyldighet enligt lagen om Europeiska unionen eller den franska lagen som AD Tyres omfattas av; eller
    6. Data samlades in som en del av servicetilbudet för Information avsedd för barn.
  • rätten att motsätta sig behandlingen av dina uppgifter : detta är möjligheten av Motsätta dig din behandling av dina data gjorda på basis av ett legitimt intresse av AD Tyres (i detta inkluderar profilering baserat på denna motivering) om denna behandling i själva verket inte är motiverad av AD Tyres på legitima och övertygande skäl som skulle sejla över dina intressen, rättigheter och friheter eller för hitta, utöva eller försvara lagliga rättigheter.
    Det är också möjligheten för dig att invända mot behandling i syfte att prospekt (y profilering om det är kopplat till en sådan undersökning).
    Slutligen, när det gäller behandling för statistiska ändamål, är det möjligheten att motsätta sig en sådan behandling av skäl som hänför sig till din speciella situation.
  • rätten att begränsa behandlingen av dina data : det här är möjligheten för dig att få AD AD Tyres begränsningen av behandlingen i något av följande fall:
    1. under den period som krävs för att verifiera riktigheten av data med AD Tyres när Du bestrider riktigheten av dessa data;
    2. Du är emot att radera data från olaglig behandling och kräver istället begränsning av deras användning;
    3. Data är inte längre användbara för AD Tyres i samband med syftena med bearbetningen utan förblir nödvändigt för dig i samband med att hitta, utöva eller försvara rättigheter i rättvisa;
    4. för den tid som är nödvändig för att veta om de legitima skäl som AD Tyres förfogar över råda på din när du gjorde invändningar mot behandlingen på den grunden.
  • rätten till portabiliteten för dina data : detta är möjligheten för dig att erhålla från AD Tyres kommunikation av dina data till AD Tyres i ett strukturerat format, ofta använda och maskinläsbara och överföra dessa data till en annan enhet (denna överföring är tillhandahålls av dig eller, om det är tekniskt möjligt, av AD Tyres) och när klar användning av automatiserade processer är baserat på samtycke eller ett kontrakt;
  • rätten att dra tillbaka ditt samtycke : detta är möjligheten för dig att göra det dra tillbaka ditt samtycke till all behandling av dina uppgifter som har utförts på grundval av dina föregående samtycke.

För att utöva de ovan nämnda rättigheterna uppmanas du att gå med oss ​​när du är bekväm

  • genom att skicka ett e-postmeddelande till: cm (a) adtyre.com
  • genom att fylla i det tillgängliga kontaktformuläret här .

För att behandla din förfrågan så effektivt som möjligt inbjuder AD Tyres att formulera den här sätt tydlig och detaljerad och bifoga en kopia av ditt identitetskort.

Du har också:

  • rätten att lämna in ett klagomål till en tillsynsmyndighet : detta är av Du kan lämna in ett klagomål till en behörig tillsynsmyndighet, i den medlemsstat där din vanliga bostad är belägen, din arbetsplats eller där överträdelsen skulle ha begåtts, om du anser att databehandlingen om dig utgör ett brott mot lagen.

För att underlätta utövandet av denna rättighet hittar du i tabellen nedan koordinaterna för tillsynsmyndigheter i medlemsstaterna.

MedlemsstatTillsynsmyndighetenKontakt
TysklandBundesbeauftragte für den Datenschutz und die InformationsfreiheitHusarenstraße 30
53117 Bonn (Tyskland)
Tel. +49 228 997799 0; +49 228 81995 0
Fax +49 228 997799 550; +49 228 81995 550
poststelle@bfdi.bund.de
http://www.bfdi.bund.de
ÖsterrikeÖsterreichische DatenschutzbehördeHohenstaufengasse 3
1010 Wien (Österrike)
Tel. +43 1 531 15 202525
Fax +43 1 531 15 202690
dsb@dsb.gv.at
http://www.dsb.gv.at
BelgienKommissionen för skydd av privatlivetRue de la Presse 35
1000 Bryssel (Belgien)
Tel. +32 2 274 48 00
Fax +32 2 274 48 10
provision@privacycommission.be
http://www.privacycommission.be
BulgarienKommissionen för skydd av personuppgifter2, Prof. Tsvetan Lazarov blvd.
Sofia 1592 (Bulgarien)
Tel. +359 2 915 3523
Fax +359 2 915 3525
kzld@cpdp.bg
http://www.cpdp.bg
CypernKommissionär för skydd av personuppgifter1 Iasonos Street,
1082 Nicosia (Cypern)
P.O. Box 23378, CY-1682 Nicosia
Tel. +357 22 818 456
Fax +357 22 304 565
Commissioner@dataprotection.gov.cy
http://www.dataprotection.gov.cy
KroatienKroatiska byrån för personuppgifterMartićeva 14
10000 Zagreb (Kroatien)
Tel. +385 1 4609 000
Fax +385 1 4609 099
azop@azop.hr eller info@azop.hr
http://www.azop.hr
DanmarkDatatilsynetBorgergade 28, 5
1300 Köpenhamn K (Danmark)
Tel. +45 33 1932 00
Fax +45 33 19 32 18
dt@datatilsynet.dk
http://www.datatilsynet.dk
SpanienAgencia de Protección de DatosC / Jorge Juan, 6
28001 Madrid (Spanien)
Tel. +34 91399 6200
Fax +34 91455 5699
internacional@agpd.es
https://www.agpd.es
EstlandEstniska inspektionen för dataskydd (Andmekaitse Inspektsioon)Väike-Ameerika 19
10129 Tallinn (Estland)
Tel. +372 6274 135
Fax +372 6274 137
info@aki.ee
http://www.aki.ee/en
FinlandOmbudsmannens dataskyddP.O. Box 315
FIN-00181 Helsingfors (Finland)
Tel. +358 10 3666 700
Fax +358 10 3666 735
tietosuoja@om.fi
http://www.tietosuoja.fi/en/
FrankrikeNational Commission for Informatics and Freedoms - CNIL8 rue Vivienne, CS 30223
F-75002 Paris, Cedex 02 (Frankrike)
Tel. +33 1 53 73 22 22
Fax +33 1 53 73 22 00
n / a
http://www.cnil.fr
GreklandHellenic Data Protection AuthorityKifisias Av. 1-3, PC 11523
Ampelokipi Aten
Tel. +30 210 6475 600
Fax +30 210 6475 628
contact@dpa.gr
http://www.dpa.gr/
UngernDataskyddskommissionär i UngernSzilágyi Erzsebet fasor 22 / C
H-1125 Budapest (Ungern)
Tel. +36 1 3911 400
peterfalvi.attila@naih.hu
http://www.naih.hu
IrlandDataskyddskommissionärCanal House
Station Road
Portarlington
Co. Laois
Lo-Call: 1890 25 22 31
Tel. +353 57 868 4800
Fax +353 57 868 4757
info@dataprotection.ie
http://www.dataprotection.ie
ItalienGarant för protezione dei dati personaliPiazza di Monte Citorio, 121 personer 00186 Roma (Italien)
Tel. +39 06 69677 1
Fax +39 06 69677 785
garante@garanteprivacy.it
http://www.garanteprivacy.it
LettlandData State InspectorateRegissör: Ms Sign Plumina
Blaumana str. 11 / 13-15
1011 Riga (Lettland)
Tel. +371 6722 3131
Fax +371 6722 3556
info@dvi.gov.lv
http://www.dvi.gov.lv
LitauenStatligt dataskyddŽygimantų str. 11-6a
011042 Vilnius (Litauen)
Tel. + 370 5 279 14 45
Fax +370 5 261 94 94
ada@ada.lt
http://www.ada.lt
luxembourgNational Commission for Data Protection1, Rock'n'Roll Avenue
L-4361 Esch-sur-Alzette (Luxemburg)
Tel. +352 2610 60 1
Fax +352 2610 60 29
info@cnpd.lu
http://www.cnpd.lu
MaltaDataskyddsombudets kontor2, Airways House
High Street, Sliema SLM 1549 (Malta)
Tel. +356 2328 7100
Fax +356 2328 7198
Commissioner.dataprotection@gov.mt
http://www.dataprotection.gov.mt
NederländernaAutorisera PersoonsgegevensPrins Clauslaan 60
P.O. Box 93374
2509 AJ Den Haag / Haag (Nederländerna)
Tel. +31 70 888 8500
Fax +31 70 888 8501
info@autoriteitpersoonsgegevens.nl
https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl
PolenGeneraldirektören för skydd av personuppgifter - GIODOul. Stawki 2
00-193 Warszawa (Polen)
Tel. +48 22 53 10 440
Fax +48 22 53 10 441
kancelaria@giodo.gov.pl
desiwm@giodo.gov.pl
http://www.giodo.gov.pl
PortugalComissão Nacional of Protecção de Dados - CNPDR. de São. Bento, 148-3 °
1200-821 Lisboa (Portugal)
Tel. +351 21 392 84 00
Fax +351 21 397 68 32
geral@cnpd.pt
http://www.cnpd.pt
TjeckienByrån för skydd av personuppgifterUrad pro ochranu osobnich udaju
Pplk. Sochora 27
170 00 Prag 7 (Tjeckien)
Tel. +420 234 665 111
Fax +420 234 665 444
posta@uoou.cz
http://www.uoou.cz
RumänienDen nationella tillsynsmyndigheten för behandling av personuppgifterB-dul Magheru 28-30
Sektor 1, BUCUREŞTI (Rumänien)
Tel. +40 21 252 5599
Fax +40 21 252 5757
anspdcp@dataprotection.ro
http://www.dataprotection.ro
StorbritannienInformationskommissionärens kontorWater Lane, Wycliffe House
Wilmslow - Cheshire SK9 5AF (Storbritannien)
Tel. +44 1625 545 745
international.team@ico.org.uk
https://ico.org.uk
SlovakienKontoret för skydd av personuppgifter i SlovakienHraničná 12 820 07 Bratislava 27 (Slovakien)
Tel. : + 421 2 32 31 32 14
Fax: + 421 2 32 31 32 34
statny.dozor@pdp.gov.sk
http://www.dataprotection.gov.sk
SlovenienKommissionens informationZaloška 59
1000 Ljubljana (Slovenien)
Tel. +386 1 230 9730
Fax +386 1 230 9778
gp.ip@ip-rs.si
https://www.ip-rs.si
mockaDatainspektionenDrottninggatan 29
5: e våningen
Ruta 8114
104 Stockholm (Sverige)
Tel. +46 8 657 6100
Fax +46 8 652 8652
datainspektionen@datainspektionen.se
http://www.datainspektionen.se

12. Hur AD Tyres samlar in data för minderåriga?

Produkter som säljs av AD Tyres på sin webbplats är inte avsedda för minderåriga. Som ett resultat av AD Tyres handlar inte med minderåriga data eller kan inte anta att webbplatsbesöksdata eller dess kunder berörs direkt eller indirekt minderåriga.

13. Vad sägs om cookies och andra liknande spårningstekniker?

AD Tyres använder kakor och annan liknande teknik som sannolikt kommer att samlas in några av dina uppgifter. Dessa kakor hjälper till att förbättra din surfupplevelse på webbplatsen, oss tillhandahålla information om funktionen och kvaliteten på vår webbplats och för att bidra till tillhandahållandet av riktade annonser.

AD Tyres samlar in ditt förhandsgodkännande via en banner på webbplatsens hemsida när Din första anslutning till dessa datorverktyg. Ditt samtycke begärs återigen av AD Tyres under samma villkor i slutet av en period av tretton månader efter den tidigare samlingen av din samtycke.

AD Tyres Du uppmanas starkt att konsultera "Cookies" -sidan på dess webbplats för ytterligare information.

14. Några ytterligare element på sociala nätverk

Webbplatsen använder plug-ins och andra sociala nätverksfunktioner publicerade av tredjepartsföretag (t.ex. ex. Facebook, etc.).

Om du interagerar med plug-ins (t.ex. genom att klicka på knappen "Gilla" eller "Dela"), en del av dina data (inklusive dina tekniska data och navigationsdata) kommer att överföras och inspelad på en server från tredje part som utnyttjar det sociala nätverket som beaktas. Dessa data kommer att vara sedan behandlas av detta tredjepartsföretag i enlighet med dess villkor och ställa in ditt konto öppen inom detta sociala nätverk.

Om du inte vill att ett tredjepartsföretag som driver ett socialt nätverk ska länka de uppgifter som samlas in av via sajten till ditt användarkonto öppet inom det sociala nätverket som beaktas, måste du du för att koppla från detta sociala nätverk innan du besöker webbplatsen.

Hur som helst hanteras användningen av dessa plug-ins eller knappar av dessa utgivare från tredje part av sociala nätverk och styrs uteslutande av de villkor som binder dig till det sociala nätverk du är medlem. Vi inbjuder dig att läsa dessa villkor som tillämpas av dessa utgivningsföretag från tredje part. sociala nätverk.

15. Några ytterligare element på geolocation

AD Tyres använder geolokationsdata som samlas in via din webbläsare och / eller en enhet med vilken du kolla webbplatsen.

Tillgång till dessa data från inställningen av dessa verktyg. AD Tyres inbjuder dig att konsultera policyn för konfidentialitet (eller något annat relaterat dokument) hos leverantörerna av dessa verktyg och / eller för att ändra ställa in dessa verktyg innan du konsulterar webbplatsen om du inte vill ha AD Tyres mjölkning dina Geolocation Data.

16. Vilka är konsekvenserna av att aktivera en extern länk

AD Tyres-webbplatsen kommer sannolikt att erbjuda dig externa hypertextlänkar som du pekar på andra webbplatser eller tekniska verktyg. Tillgång till detta innehåll genom din externa länkaktivering gör det inte rapporter sedan mer av denna stadga. Du uppmanas därför att konsultera den policy som tillämpas av utgivaren av dessa innehåll angående skyddet av dina data. AD Tyres ansvarar inte på något sätt för samling eller bearbetning av dina data från detta innehåll.

17. Hur får du meddelande om ändringar i stadgan?

AD Tyres krävs för att periodiskt modifiera denna stadga för att särskilt ta hänsyn till lagstiftningsutveckling beträffande skyddet av dina data.

AD Tyres informerar dig om eventuella ändringar eller uppdateringar genom ett meddelande som skickas till din e-postadress och / eller ett uppenbart meddelande på webbplatsen.

18. Hur kontaktar vi oss?

AD Tyres står till ditt förfogande för att svara på alla dina frågor om denna stadga.

För att kontakta oss är du inbjuden att gå med oss ​​när du är bekväm:

  • genom att skicka ett e-postmeddelande till: cm (a) adtyre.com
  • genom att fylla i det tillgängliga kontaktformuläret här .